Ai masina stricata ?

On: person Posted By: Baciu Cornel comment Comment: 0 Hit: 916

Ti s-a stricat masina , sau pur si simplu ai nevoie de o piesa la masina ta ? 

Iti doresti piese durabile , calitative si originale? 

Te asteptam la Dezmembrari  Autocip !!

Parcul de dezmembrari din Nojorid va pune la dispozitie o gama larga si variata de piese originale pentru peste 100 de modele de masini . 

Avem:  faruri , stopuri , motoare , ambreaje , cuti de viteze, oglinzi , usi , haioane , capote , aripi , scaune , sisteme audio, casetofoane , injectoare , alternatoare , electromotoare , radiatoare , traghere , calculatoare de motor , kituri de ambreaj , volante , flanse de bord , volane , airbaguri , jenti , telescoape , arcuri , diferentiale , etc .

De ce sa ne alegi pe noi?

Piesele din dezmembrari sunt originale si se potrivesc bine pe masina ta. Evita piesele ale caror provenienta nu este clara si bazeaza-te mai degraba pe piesele auto din dezmembrari.  Exista toate sansele ca ele sa fie originale, din fabrica, de inalta calitate si la preturi extrem de atractive.

Daca vrei sa reduci costurile cu reparatia masinii, apeleaza la serviciile unui parc de dezmembrari auto. Iti poate oferi calitate superioara si economii substantiale. In plus, la Dezmembrari AutoCip asiguram de fiecare data ca piesele sa fie inspectate amanuntit inainte de a fi scoase la vanzare.

In timp ce piesele noi au preturi fixe, cele din dezmembrari pot fi negociate mai usor. Pentru ca vorbim de piese folosite, putem scadea pretul la cumparare usor, dar mai ales daca achizitionam mai multe. De exemplu, atunci cand cumparam de nevoie o capota pentru ca am avut un accident frontal, mai putem lua si alte maruntisuri de care avem nevoie, precum butoane de geam, semnale, faruri, etc. 

In plus , cumparand de la noi veti sustine o afacere Romaneasca si veti contribui la salvarea mediului recicland .

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December
To top
Scrie-ne
WhatsApp Chat

Înregistrare cont nou