Când vrei să repari mașina și să nu se supere soția

On: person Posted By: Baciu Cornel comment Comment: 0 Hit: 691

Acesta nu este un articol publicitar, este unul despre ceea ce se întâmplă cu adevărat. Și se întâmplă că industria auto este indisolubil condiționată de ceea ce numim dezmembrări sau „second hand”. Nu sună prea bine, nu-i așa? Dar vorbim despre un domeniu unde se aplică regula valabilă în cazul vinului, când este mai vechi este cu atât mai bun. De ce să aplicăm această regulă și pentru piesele auto? Fiindcă nu întotdeauna una nou- nouță răspunde convenabil solicitărilor. Iar dacă am ajuns să vorbim despre convenabil, vorbim și despre raportul calitate- preț.

Să facem un exercițiu de imaginație. Se știe că bărbații fac o adevărată pasiune pentru mașinile lor și le îngrijesc mai ceva ca pe niște iubite. În schimb, femeile înțeleg mai greu această pasiune, dar sunt mai pragmatice și prefer să verifice prețul, înainte de a lua o decizie. Ce rezultă de aici? Păi, un bărbat va căuta tot ce este mai bun pentru mașina lui iar femeia de lângă el îl va ajuta să găsească și la un preț convenabil. Astfel încât, cum se spune, toată lumea mulțumită iar mașina se va simți fericită. Cum asta: căutați pe www.pieseautodindezmembrari.ro sau, mai simplu, pe google tastați „dezmembrări Oradea”. Tot acolo ajungeți, adică exact unde trebuie. Și o să vă mai spunem mai multe data viitoare, adică, de exemplu, nu că vă oferim peste un million de piese auto, noi vă oferim exact piesele de care aveți nevoie. Le primiți în cel mai scurt timp și garantăm că vor funcționa… cel mai lung timp, în cele mai bune condiții. Revenim cum mai multe, fiindcă mai avem.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December
To top
Scrie-ne
WhatsApp Chat

Înregistrare cont nou