Cauţi piese de schimb pentru maşina ta? Vino la Dezmembrări auto Oradea!

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 60

Dezmembrări auto Oradea oferă o gamă largă de piese de schimb şi componente folosite sau noi. În centrul Dezmembrări auto Oradea se recuperează motoare, cutii de viteză, piese mecanice şi electrice, părţi caroserie şi accesorii.

           În centrul Dezmembrări auto Oradea se recuperează motoare, cutii de viteză, piese mecanice şi electrice, părţi caroserie şi accesorii.

Toate acestea sunt atent verificate şi testate astfel încat să ofere siguranţa maximă dorită de oricare dintre cumpărători. Tot aici poţi să îţi predai şi maşina cea veche pentru recuperarea pieselor.

 

Dezmembrări auto Oradea oferă o gamă largă de piese de schimb şi componente folosite sau noi.

 

Ba mai mult decât atât se ocupă a cauta piesele de care ai nevie în cazul în care acestea nu sunt disponibile pe stoc şi dispune de piese pentru majoritatea mărcilor şi modelelor auto renumite în ţara noastră.

Nu de puţine ori calitatea este mai mare în cadrul companiilor de dezmembrări, decât cea de la magazinele de piese noi. Acest lucru se observă datorită testelor efectuate , reperaţiilor supravegheate atent şi controalelor repetate astfel încât acestea să funcţineze la parametri normali în momentul vânzării acestora şi bineînteles ulterior vânzării.

De aceea, toţi clienţii beneficiază de garanţie pentru piesele achiziţonate, în semn de siguranţă.

Centrul işi doreşte şi are ca obiectiv atragerea clientelei de aceea calitatea pieselor este superioară.

A cumpara de la un centru de dezmembrări nu înseamnă a cumpara ceva ieftin şi slab calitativ, însă cu siguranţă înseamnă a economisi.

Preţurile sunt accesibile şi pentru orice buzunar.

          

În centrul Dezmembrări auto Oradea, primeşti garanţie dar şi factură. Garanţia oferă siguranţa calitaţii pieselor de schimb, în timp ce factura oferă certitudinea serviciului. Centrele de dezmembrări care oferă factura fiscală sunt considerate a fi cele mai serioase şi de la care sa poţi avea incredere să cumperi un produs.

 

Daca doreşti să recuperezi piese şi componente dintr-o masină mai veche o poţi preda în centrul de dezmembrări auto Oradea.       

Maşina ta este veche şi crezi că ar avea piese ce valorează sau îţi sunt utile personal? La centrul dezmembrări auto Oradea se pot vinde pe siteuri de specialitate care pot folosi altor maşini de acelasi fel. După această procedură componentele vândute se pot înlocui cu unele deteriorate, pentru ca masina să ajungă la centrul de dezmembrări fară a fi tractată.

Predarea maşinii se face cu act de vânzare cumpărare ce va fi înregistrat în unitaţile competente. Tu trebuie să nu uiţi să o radiezi de pe numele tău deoarece în cazul în care această este încă funcţională şi ai predat-o la dezmembrări, ea  poate ajunge pe drumurile publice. Asadar singura soluţie sigură este modalitatea legală.

Înainte de a preda maşina la parcul de demembrări verifică interiorul. Se întamplă des să fi uitat în ea acte sau bunri personale. De aceea se verifică torpedoul, zonele de sub canapele şi covorase, uşile şi portbagajul.

Odată predată, nu se mai poate angaja nimeni pentru a raspunde despre aceste obiecte personale pierdute.

 

În concluzie, Centrul de dezmembrări auto Oradea ce oferă siguranţă, calitate şi preţuri accesibile, este solutia ta! Aici veti gasi cu siguranta ceea ce aveti nevoie si veti economisi timp si bani in acelasi timp.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie