Dezmembrari auto piese oradea

On: person Posted By: Dezmembrari piese de schimb comment Comment: 0 Hit: 7607

 

 

Dezamembrari Auto Oradea

 

Cauti un prieten de incredere pentru masinile care nu mai au nici o valoare? Doresti sa ai garantia ca vei fi platit in mod echitabil pentru masinile  deteriorate, distruse sau orice alt tip de uzura? Atunci a-ti ajuns la locul potrivit, la Dezmasini Auto Oradea.

Ne-am specializat în achizitionarea de masini uzate de multi ani si ne asiguram ca pretul si performanta sunt corecte pentru clientii nostri. Spectrul variaza de la autoturisme la autoutilitare iar serviciul de casare este la nivel national.

Va asiguram ca piesele sunt originale si in stare perfecta de functionare. Dezmembram orice fel de piesa de pe majoritatea marcilor de masini.

Se ofera factura si garantie pentru piesele  achizitionate. Oferim livrare in orice oras din tara  cu ajutorul firmei de curierat.

Daca v-am starnit interesul, atunci ne puteți apela aici la numărul de telefon afisat mai jos sau puteti accesa site-ul nostru  Avantajele dumneavoastra la noi sunt preturile echitabile la nivel de tara. Va asteptam cu interes!

Telefon 0745212859

Program: Luni-Vineri 8:00-20:00

 

 

 

Dezmembrari Auto Oradea

 

Cu site-ul nostru ai gasit furnizorul perfect pentru tine. Este complet diferit si suntem bucurosi sa dovedim acest lucru. Atelierele noastre  sunt complet echipate pentru a permite demontarea, testarea si curatarea sigura si eficienta a tuturor pieselor reciclate.

Demontarea vehiculului nu este doar un caz de aruncare a carcasei unui vehicul pentru casare. Îndepărtăm cu atenție piesele de mașină uzate și recuperăm piesele de mașină pentru a ne asigura că pot fi utilizate din nou.

Dezmembram orice tip de piese. De la piese de motor, cutie de viteze, accesorii, piese pentru caroserie si piese pentru interior. Piesele sunt originale si in perfecta stare de funtionare. Piesele pot fi ridicate personal de la sediul nostru din Oradea, pot fi comandate de pe site sau ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 0745212859. Livram in orice oras din tara. Asteptam cu interes sa ne contactati !

 

 

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie