Dezmembrari Bihor

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 309

Ce sunt dezmembrările auto?

 

Dezmembrările auto constituie o industrie ascendentă, o afacere a trecutului, prezentului și, nu am greși dacă ne-am permite să admitem acest fapt, a viitorului. O necesitate pe care nu o conștientizăm, o mână de ajutor, o soluție rapidă și eficientă, aflată la îndemâna oricui. Un mijloc prin care salvăm timp, ne scăpăm de griji și de stările de nervozitate care pot apărea în procesul de căutare, ne putem scuti de niște drumuri inutile și, nu în ultimul rând, cumpărând piese de la dezmembrări auto, vom reuși să salvăm foarte mulți bani.

Lumea a avut întotdeauna o fascinație față de mecanismele complexe, care funcționează ca rezultat a îmbinării perfecte a mai multe piese. Sisteme spectaculoase, ample, cu o funcționalitate care depășește adeseori sfera capacității noastre de înțelegere. Un mecanism bine uns, o materializare a matematicii zeilor. Totul funcționează cu exactitatea ceasurilor elvețiene, la cote maxime, fiecare parte avându-și rolul clar stabilit, executând fiecare acțiune într-un sincron care depășește coregrafia celor mai buni dansatori ai lumii și cadența marșului militar, depășind limitele umanului. Luate separat, piesele pot părea banale, lipsite de sclipire, simple forme care își vor pierde din utilitate dacă sunt privite în afara sistemului, independente. Nu e de mirare, căci oamenii sunt uimiți de imaginea finală a unui puzzle, iar nu de fiecare piesă în parte. Dar ce facem atunci când una dintre aceste piese încetează să mai funcționeze? Din când în când, anumite piese se pot defecta, oprind activitatea mecanismului în totalitate. Acest fapt ne relevă importanța individuală, faptul că o inacțiune dintr-un microunivers poate duce la dezastre la nivel macro.

Așadar, avem de-a face cu o defecțiune. Ce putem face în acest caz? Ne luăm de cap? Nicidecum! O mașină care nu mai funcționează își pierde din valoare și din utilitate. Nu ne permitem să o schimbăm, nu se mai fabrică piese de acest tip. Care este soluția optimă, lipsită de bătăi de cap? Ne putem întoarce spre afacerile care se ocupă de dezmembrările auto. Angajații acestor întreprinderi pot acționa precum niște chirurgi renumiți, extrăgând dintr-un alt automobil piesa care este vitală bunei funcționări a automobilului nostru. Dacă ar fi să privim o abordare științifică, aproximativ 80% dintr-o mașină poate fi reciclat, refolosit. Putem reîntregi un întreg prin divizarea altuia. Nu ne mai aflăm în postura de a căuta piese noi, mult prea scumpe, ci putem apela cu încredere la piața pieselor second hand, piese care sunt perfect funcționale, însă inutile atunci când se află într-un sistem incomplet. Astfel, prin achiziționarea lor le putem oferi o nouă viață, o nouă șansă de a-și îndeplini menirea. Dezmembrările auto devin cheia rezolvării tuturor problemelor noastre, o oază de lumină în întunericul prin care, din păcate, mulți sunt învățați că ar fi bine să meargă singuri. Sau, printr-o abordare care să fie acordată cu tematica dată, am putea compara soluția dezmembrărilor auto cu farurile care ne conduc noaptea pe un drum plin de curbe, prin ceață. Nu mai avem griji, acum că avem parte de un adjuvant de încredere, o afacere sustenabilă, prietenă cu mediul și cu toți cei care au nevoie de ea.

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie