Dezmembrari cihei

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 9089

De ce să cumperi de la dezmembrări auto?

 

De ce să nu o faci? Motivele pentru care oricine ar trebui să achiziționeze piese de la dezmembrări auto sunt variate, putând face cu ușurință obiectul unei dezbateri cel puțin interesante în această direcție, darămite subiectul unor discuții interminabile, această tematică negăsindu-și o finalitate datorită valențelor pe care le poate îmbrăca. Deci, care sunt motivele pentru care ar trebui să deveniți clienți ai dezmembrărilor auto? De ce există reticențe cu privire la această practică și de ce acestea sunt lipsite de un fond real?

La început, sâmburele îndoielii poate fi sădit în sufletul dumneavoastră, dată fiind reticența pe care o au românii cu privire la achiziționarea produselor second-hand. Ar fi timpul să tăiem răul de la rădăcină. Lumea tinde să privească aceste produse dintr-o poziție totalmente greșită, considerând că orice produs second-hand este defect, mult prea uzat, sau mult prea personal. Gândul că ceva a aparținut cuiva înaintea noastră ne poate obseda, deoarece avem nevoia neînțeleasă de a fi mereu primii, de a fi primii care își pun amprenta asupra unui lucru, de a-l impregna cu propria ființă, cedându-i din personalitatea și energia noastră, atașându-ne de cele mai neînsemnate lucruri, fiindu-ne aproape imposibil să ne debarasăm de ele. Nu este cazul. Într-adevăr, produsele rezultate în urma dezmembrării pot fi ușor uzate, dar sunt perfect funcționale și gata de utilizare. Nu vor fi date spre vânzare piese defecte, funcționalitatea și buna stare a acestora fiind verificate în prealabil. Această vor fi curățate, în aceste cazuri fiind aproape imposibilă găsirea unei diferențe între un produs de la dezmembrări auto și unul nou-nouț.

            De asemenea, soluția oferită de serviciile de dezmembrare auto poate fi singulară, dat fiind cazul pieselor care nu se mai fabrică și nu se mai găsesc pe piață, sau se găsesc foarte greu și la prețuri mult prea ridicate. Posedați un model de mașină deosebit, rar, ediție limitată? Posedați o mașină foarte veche, de colecție, dar care are mai multe piese nefuncționale? Nu este un capăt de țară! Îi puteți prelungi durata de viață, posedând o mașină perfect funcțională, nu doar o bijuterie care strânge praful, stând drept mărturie pentru vremurile în care o puteați scoate pe șosea și vă puteați bucura din plin de ea.

            Nu în ultimul rând, este de menționat faptul că puteți deveni clienți ai serviciilor de dezmembrări auto și din poziția de vânzător. Puteți vinde piese din automobilul dumneavoastră, astfel valorificându-i fiecare componentă, în multe cazuri reușind să obțineți un venit mai ridicat din vânzarea fiecărei piese în parte decât în cazul în care ați vinde mașina ca întreg. Bineînțeles, vânzarea unei mașini defecte ar fi un lucru aproape imposibil de făcut, fiind dezirabilă dezmembrarea acesteia. O soluție modernă, la îndemână și lipsită de bătăi inutile de cap. Un obicei în cazul căruia se poate observa o tendință ascendentă a clienților de abordare.

Tot mai multe persoane au mai multă încredere în serviciile de dezmembrări decât în achiziționarea unor produse noi, în cazul dezmembrărilor fiind foarte importanți factorii vizuali și tactili, fiind facilitată vederea și analizarea produsului care urmează a fi cumpărat și livrat.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie