dezmembrari oradea cihei

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 6531

Dezmembrari Auto Oradea-

Care sunt principalele avantaje de a      cumpara piese din dezmembrari?

    Expertii parcului nostru de dezmembrari auto din Oradea va prezinta urmatoarele avantaje in vederea achizitionarii articolelor necesare nevoilor masini dumneavoastra.

 

1. Garantia pieselor originale.

Te-ai intrebat vreodata de unde provin majoritatea pieselor auto cand iti faci  schimbari la service? Probabil ca nu, dar cum nu toata lumea doreste sa apeleze la reprezentanta auto, deoarece nu doreste sa lase o groaza de bani pentru mici piese la masini sau detin modele mai vechi ce nu se gasesc, apeleaza la service-uri auto.  Majoritatea pieselor auto aftermarket si comandate la service-uri au provenienta in China, iar acestea nu pot fi verificate 100%, spre deosebire de cele din dezmembrari unde furnizorul si masinile se primesc doar cu actele necesare si verificate. Chiar daca unele piesele sunt utilizate, dumneavoastra avetia garantia ca piesele sunt originale, iar in majoritatea cazurilor acestea au durata de viata mult mai indelungata decat cele chinezesti.

Piese-dezmembrari.ro

2.Urgenta si diversitatea de piesele pe care un parc de dezmembrari le asigura cumparatorilor.

 

Stim cu totii cat dureaza o programare la mecanic si revizuirea automobilului dumneavoastra in vederea schimbarii unor piese chiar minore. Dezembrarile auto va ofera avantajul de a cumpara pe loc orice piesa necesara masinii dumneavoastra, intru-cat stim ca masina este o necesitate in viata fiecaruia dintre noi. Deasemenea, varietatea de marci de automobile disponibile si diferite marci va ofera oportunitatea de a gasi piesele necesare exact pe modelu si culoarea masini dumneavoastra.

 

3.Pretul pieselor este accesibil pentru toata lumea.

 

Daca doresti sa iti modifici sau sa repari masini cu piese originale vei avea nevoie de un buget serios. Avantajul preturilor din dezmembrari este benefic pentru toata lumea. Avand cele mai mici preturi din aria pietei auto, aveti ocazia de a gasi piese pentru caroseria dumneavoastra totodata cu compenente originale si pe culoarea masini, fara a fi nevoie de modificari aditionale, comenzi de piese chinezesti si necesitarea vopsiri costisitoarea a acestora.

 

4.Acces la informatie si sfaturi.

 

Cand cauti mai multe piese in dezmembrari ai avantajul de a cumpara toate piesele necesare dintr-un singur loc, fara a mai fi nevoit sa comanzi sau sa cauti in alte zone sau chiar parcuri auto din alte orase. Toate informatiile le puteti gasi online pe site-ul " ...." si informatii de contact pentru a fi sigur ca gasiti ceea ce aveti nevoie fara a mai face un drum in plus. Totodata, acolo puteti vedea si parerile altor cumparatori si diversitatea componentelor.

 

 

Gasirea pieselor de schimb necesare pentru autoturisme poate fi o sarcina dificila si pentru cunoscatori. Parcul nostru de dezembrari din Oradea va vine in ajutor cu o arie larga de modele, unde puteti achizitiona piesele necesare autovehicului dumneavoastra sau chiar un autovehicul intreg pentru piese.

 

Cum gasim piesele necesare in dezmembrari si sa identificam un pret corect?

 

In primul rand, toate informatiile despre masini si accesibilitatea la componente, inclusiv starea in care a fost adusa masina la centrul de dezmembrari poate fi verificata la sediul nostru din Oradea.

Pentru optimizarea gasirii pieselor de schimb este nevoie de cartea de inmatriculare a masinii. Cu ajutorul acesteia cei de la centru de dezmembrari auto din Oradea va v-or informa daca exista piesele perfecte pentru marca masinii dumneavoastra. Informatiile necesare legate de modelul, marca vehicului, motorizarea si anul fabricari se pot compara pe baza cartii de inmatriculare.

Preturile pentru piesele de schimb varieaza in functie de modele, calitatea acestora si de modul de achizitionare. De acest lucru se ocupa experetii din parcul "...numele firmei".. odata cu primirea automobilelor si verficiarea starii componentelor si a actelor.

Achizitionarea mai multor piese de schimb din dezmembrari poate aduce un beneficiu vizibil la buzunarul cumparatorului, intru-cat preturile in parcurile de dezmembrari se pot negocia usor in functie de volumul pe care il achizitionati.

Atunci cand cumparam din dezembrari putem fi siguri de calitatea si compatibilitatea pieselor achizionate cu modelul dumneavoastra de masina, deoarece expertii parcului nostru auto verifica aceste lucruri inainte de a va inmana piesele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie