Dezmembrari Oradea totul despre dezmembrari

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 14588

Cand apelam ladezmembrari auto - pieselepe care meritasa le cumperi!

De piese auto vomaveamereunevoie. Odata cu trecereatimpului, masinaisipierde din valoare, iarreparatiileefectuateintr-un service autorizat nu suntrentabile. In aceastasituatie, putemapela cu incredere la o firma de dezmembrari auto.

Vorbimaicidespreparcurile de dezmembrari care achizitioneazamasinivechi, abandonatesauavariate, valorificandcomponentele in stare de functionare – de la elemente de caroserie, pana la piesemecaniceorielectrice.

Dacatenumeriprintreposesoriiunuiautomobil, cu sigurantacaaiauzitmacar o data vorbindu-se desprepieseleprovenite din dezmembrari auto – casuntfoartebune, casuntmultmaiieftine in comparatie cu celenoisau aftermarket sisunt 100% originale, caisi pot dovedieficienta in orice moment, casunt la indemanaoricuisi vin insotite de garantie.

Dacate-aihotaratsaiei in calculsiaceastaalternativaextrem de avantajoasapentrumasina ta sipentru tine, trebuiesastii,inainte de toate,capiesele auto din dezmembrarisunt de maimultetipuri:

Motoarele

Spreexemplu, o prima categorie a pieselorpe care meritasa lecumperidintr-un parc de dezmembrari se refera la motoare. Dacatelasamotorul, estemaiconvenabilsaiei un motor completdecatsacomanzipiese interne. Transmisiile pot sielecumparate de la dezmembrari din simplulmotivca, noi, arputea costa maimultcamasina.

Elemente de caroserie

Altepiesepe care meritasa le cumperi din dezmembrarisuntelementele de caroserie. Stiaicaapeland la un astfel de parc auto, aisansa de a gasipiesele exact in culoareamasinii tale? Pelanga portiere, bare, aripi, capote, grile, etc., maipoticumparafaruri, atatatimp cat sunt in stare buna.

Elementemecanice

Tot de la dezmembrarimaipoticumparaelementemecanice, cum ar fi fuzete, punti, suporti. Practic, oricegasestipe sub dedesubtulmasiniisi nu contineelemente din cauciuccetindsa se uzueze in timp. In aceastacategorie intra sielementeleinterioare de masina, volane, scaune, bordorisisteme de climatizare auto, capaceportbagaj, oglinzisi nu numai.Mai adaugamaicisijante, stopuri, ornamente, bandouri, etc.

Asadar, din dezmembrariputemlualucruri care nu se strica in timp, darpe care suntemnevoitisa le schimbam in urmaunui accident. Mai putemapela cu incredere la dezmembrarisiatuncicandvremsaschimbamaspectulestetic al masinii – spreexemplu, atuncicandvremsaschimbamjantele auto sisaupgradammasina.

Nu cumparaniciodatapiesesauelementeconsumabileori care se strica in timp. Achizitioneaza-le doarnoi, in celmairaucaz, reconditionate, precumcaseta de directie, pompa de injectie, alternatorul, compresor 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie