Dezmembrari sanmartin oradea

On: person Posted By: dezmembrari oradea comment Comment: 0 Hit: 99

Avantajele și dezavantajele cumpărării pieselor auto din dezmembrări!

Mulți dintre noi preferă să caute piese auto, prima dată la dezmembrări, este întotdeauna bine? Mai jos voi prezenta atât avantajele cât și dezavantajele cumpărării pieselor pentru mașini de la dezmembrările auto, dar și piesele care trebuiesc evitate a fi achiziționate.

 Din ce in ce mai des auzim că lumea achiziționează orice pentru mașină din astfel de parcuri, fără a cere părerea unui mecanic autorizat. Și cum cei de la dezmembrări au scopul de a-și vinde piesele ,nu ți se spune ce poți cumpăra și ce nu este indicat pentru mașină. 

Voi începe prin a enumera avantajele cumpărării pieselor auto din dezmembrări.

 1. In primul rând și că prim avantaj îl constituie faptul că putem găsi piese originale, sau accesorii la un preț chiar și mai mic de jumătate față de cele noi. Un exemplu în acest sens o reprezintă jantele, se pot găsi pentru orice marcă, fie din aluminiu sau tablă, în stare bună sau foarte bună, și un preț moderat. Cumpara aici piese  din dezmembrari

2. Un alt avantaj ar fi prețul foarte scăzut pe care piesele îl au, și pe care toți îl urmăresc. 

3. Negocierea este un important avantaj. Dacă piesele noi cumpărate fie din magazin, fie online au preț fix, la dezmembrări avem șansa să negociem mai ușor, mai ales dacă vom achiziționa mai multe piese.

4. Primim garanție, cu toate că produsul nu este nou, la majoritatea dezmembrărilor primim garanție, ăsta este un aspect pe care trebuie să îl urmărim atunci când avem de ales dintre mai multe dezmembrări.

5. Și în ultimul rând putem detecta ușor dacă piesa este uzată, cu ochiul liber, mai ales dacă este vorba de geamuri care se pot ușor vedea zgârieturile

Dacă mai sus am prezentat câteva avantaje, acum voi vorbi și despre dezavantajele pe care piesele cumpărate din dezmembrări le au.

1. Un prim dezavantaj ar fi că sunt unele cazuri când piesa nu corespunde mașinii noastre. Dacă piesele noi se comandă în funcție de seria mașinii, de la dezmembrări se achiziționează la ghici.

2. Returnarea pieselor la dezmembrări este mai dificilă deoarece de multe ori patronii nu le mai acceptă, și chiar dacă le acceptă încearcă să îți dea o altă piesă la schimb și nu banii înapoi.

3. Un alt dezavantaj ar fi că nu primești bon, puține sunt cele care oferă bon fiscal.

4. Un ultim dezavantaj pe care vreau să îl prezint ar fi incompatibilitatea culorii. 

Dacă am vorbit despre avantajele și dezavantajele cumpărării pieselor auto din dezmembrări auto, mai departe vreau să prezint câteva aspecte privind evitarea cumpărării unor piese din dezmembrări, care sunt acelea?

1. O primă piesă și printre cele mai importante care nu trebuiesc cumpărate din dezmembrări ar fi discurile de frână. Așa cum mai mulți mecanici spun, piesele "consumabile" trebuiesc cumpărate noi.

2. Filtrele trebuie și ele cumpărate noi, fie că vorbim de cel de motorina, sau de aer, acestea fiind vechi avem ocazia să defectăm pompa de injectie. Astfel putem bine observa că avem atât avantaje cât și dezavantaje, iar asta depinde de fiecare în parte , dacă alege sau nu piese second-hand.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie