Dezmembrarile auto, locul preferat al pasionaților de mașini

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 78

Romanul nu mai e frate cu codrul ca în poeziile marelui Eminescu, ci cu mașina și cu tot ce ține de ea. Oricât de grele ar fi vremurile pe care le traversăm, parcă nu am putea renunta la mașină odată ce am prins gustul confortului și al nenumăratelor posibilități oferite de acest mijloc de locomoție.

Nu vă faceți griji, nu o să ridicăm în slăvi mașina și calitățile ei deosebite! În fond, e doar un obiect de mers din punctul A în punctul B. Sau nu? Oricât de dragă v-ar fi și oricât de mult ați vrea să fie perfectă, parcă nu este în regulă să investiți sume exorbitante de fiecare dată când se activează vreun martor în bord sau să descoperiți că aveți probleme cardiace doar pentru că v-ați trezit blocat în trafic de un injector defect. Mașina este clar o necesitate în secolul XXI, dar decât să investiți sume de care nu dispuneți în tot felul de reparații, mai bine căutați alternative. Și nu ne referim la mersul pe jos care face piciorul frumos! Ideea este să înlocuiți piesa defectă fără să va îndatorați la banca sau la vreun prieten bârfitor. Căutați cu încredere un parc de dezmembrări auto în orașul vostru și economisiți sume importante.

Ce este un parc de dezmembrări auto?

Denumirea de parc v-ar putea duce cu gândul la distracție. Și da, pentru cei pasionați cu adevărat de mașini este un parc de distracții și un loc unde pot găși tot felul de comori: de la motoare la piese de caroserie la prețuri mult mai avantajoase decât unele noi. În plus, aveți ocazia să le analizați pe îndelete și să obțineți un preț bun.

Iată pe scurt câteva dintre avantajele achiziționării unor piese din dezmembrări auto:

·         Piese mai ieftine: este de la sine înțeles că aceste piese se vând mai ieftin decât cele echivalente lor, dar noi.

·         Calitate nu neapărat inferioară: cele mai multe piese uzate sunt în stare foarte bună, profesioniștii în revânzare le testează pentru a se asigura de acest lucru

·         Deseori piese originale: dacă cumpărați o piesă uzată, aceasta este adesea o piesă originală. Ceea ce înseamnă că, în cele din urmă, calitatea ar putea fi superioară unei piese noi compatibile, dar de o calitate inferioară.

·         Desigur, natură piesei joacă un rol în a va îndrepta sau nu către piața de dezmembrări auto. Pentru articolele de baza care se uzează, piesele din dezmembrări auto poate să nu fie cea mai atractivă opțiune pe termen lung.

·         Se oferă un termen de garanție în cazul în care piesă achiziționată nu funcționează. Ea va fi înlocuită cu una identică de la altă mașină sau veți primi banii înapoi.

Dezavantajele pieselor uzate

În funcție de sursă, calitatea pieselor de schimb utilizate poate fi slabă. Nu este întotdeauna ușor să evaluezi direct gradul de uzură al unei componente de schimb. În general, este recomandabil să cumpărați piese de la un parc de dezmembrări auto cunoscut și recomandat. Evitați locurile care nu va inspiră încredere și unde nu vi se oferă nicio garanție a calității pieselor. Sau, și mai important, nu vi se permite să analizați produsul înainte de a-l cumpăra.

În definitiv, așa cum femeile au în sânge sesiunile interminabile de shopping, așa au și bărbații pasiunea pentru mașini. Dar ca să îmbinăm utilul cu plăcutul, apelăm la un parc de dezmembrări auto și obținem cel mai corect preț.

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie