Piese Dezmembrari

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 8953

Dezmembrările auto, afaceri de succes!

Tot mai des întâlnim aceste tipuri de afacere, de ce? Petru că sunt la mare căutare în România.

  Nu multe persoane își permit să cumpere piese noi pentru mașina personală, în primul rând din motive financiare și în al doilea rând pentru că de multe ori au ocazia să cumpere piese mult mai bune decât noi.

 Mai jos voi vorbi despre importanța dezmembrărilor auto dar și cum putem să deschidem o astfel de afacere.

 După cum spuneam dezmembrările sunt la mare căutare deoarece putem găsi piese bune ,la prețuri accesibile dar și pentru orice tip de marcă. Bineînțeles că sunt și piese care trebuie evitate a fi cumpărate de la dezmembrări, dar majoritatea merită achiziționate.

  O importanță deosebită a dezmembrărilor este atât că oferă locuri de muncă disponibile pentru orice persoană care cunoaște un minim de mecanică dar și că se reușește a ridica economia țării.

 Nu degeaba se știe că dezmembrările auto au îmbogățit patronii, iar mulți dintre ei au învestit o mică sumă de bani la început, ca mai apoi să ajungă să câștige mii de euro lunar. Cum au reușit? Ei bine, ei achiziționează mașini uzate și vechi, din afara țării sau chiar din România, la un preț destul de mic, utililizandu-se piesele refolosibile. 

In general de la o mașină lovită sau uzată, se pot folosi atât anvelopele, jantele, cât și tapițeria acolo unde este cazul.

   Cum să faci că afacerea să prospere? 

 Trebuie să ai un spațiu unde să îți desfășori activitatea, dar de asemenea se poate desfășura și în mediul online, iar așa devine și o afacere care rezistă pe timpul pandemiei.

 Desigur nu doar spațiul este important, ai nevoie de o autorizatie de mediu, dar și un aviz de funcționare pe care îl eliberează Registrul Auto Român, acestea dovedesc, că persoana în cauză a fost instruită cu privire la funcționarea normală a muncii.

 Totodată patronul în cauză are nevoie și de niște utilaje speciale care fac posibilă dezmembrarea propriu-zisă a unei mașini.

Mecanismul este simplu, iar banii sunt considerabili.

 Bineînțeles că există și dezavantaje ale deschiderii unei astfel de afaceri.

In primul rand pentru că avem ocazia să cumpărăm mașini ale căror piese să nu poată fi folosite

 Totodată că un dezavantaj ar fi concurența de pe piață, astfel trebuie găsite soluții pentru a rămâne în joc.

Tot mai multe afaceri care sunt noi pe piață au tendința de a "strica" prețurile, așa cum spun patronii, și astfel se fac și ei nevoiți să reducă din preturi pentru a nu suferi pierderi mari.

Cu toate acestea, putem foarte ușor observa că avantajele sunt mult mai mari decât dezavantajele, astfel este o afacere pe care merită să o deschizi 

Mai nou sunt multe proiecte de finanțare Europeană, care ajută micile întreprinderi să prospere și să își mărească firmele, toate in scopul oferirii locurilor de muncă, astfel putem să apelăm la un astfel Dee proiect dacă ne dorim ca firma noastră să nu rămână în anonimat! Prin perseverență totul devine real!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie