piese din dezmembrari oradea ieftine

On: person Posted By: Dezmembrari Auto Oradea comment Comment: 0 Hit: 22759

Ce fel de piese auto poți cumpăra de la dezmembrări și care nu

 

Ai auzit, cu siguranță, de la prieteni sau cunoștințe că apelează la parcurile de dezmembrări auto pentru a cumpăra, mai mult decât avantajos, anumite piese pentru mașina personală. Și, parcă te-ar tenta și pe tine, dar nu știi încă dacă să faci acest gest sau nu. Din fericire pentru tine, în rândurile următoare vom încerca să îți facem un mic ghid despre ce fel de piese auto poți cumpăra de la dezmembrări și care nu.

 

Nu cumpăra piese care țin de direcție sau frâne

 

Chiar dacă găsești toate tipurile de piese la un parc de dezmembrări auto, la prețuri mai mult decât prietenoase cu buzunarul tău, atunci când vine vorba despre cele care țin de direcție sau frâne, este mai bine să zici pas. Nu știi cam nimic despre ele atunci când le cumperi de aici, și există riscul de a cumpăra piese periculoase pentru tine, dar și pentru ceilalți participanți la trafic. Mai bine renunță la acest gând și cumpără piese noi. Din fericire, nu sunt chiar atât de scumpe, și se găsesc ușor, așa că nu vei avea probleme.

 

Elementele de caroserie, preferatele tuturor

 

Specialiștii în domeniu sunt de părere că, în unele cazuri, poți cumpăra cu încredere anumite piese din parcurile de dezmembrări auto. De departe, cele mai căutate și cumpărate sunt elementele de caroserie sau de mecanică. Să fim serioși, atunci când se strică motorul, de exemplu, este uneori mai avantajos să îl înlocuiești decât să încerci să îl repari. La fel și în cazul cutiei de viteză.

Aminteam ceva mai sus de elemente de caroserie. Nu de puține ori avem nevoie de o capotă, o aripă sau o bară de protecție. Într-un parc de dezmembrări auto le găsești cu siguranță pe toate, unele de exact aceeași culoare cu cea a autoturismului nostru. Nu doar că le cumperi mai ieftin, dar nici nu va fi nevoie să mai cheltuiești bani în plus pentru vopsitul acestora.

 

Tot ce vrei găsești la dezmembrări auto

 

Atunci când rugina îți face probleme, sau ai avut un accident ușor de mașină, în urma căruia autoturismul a ieșit puțin ”șifonat”, apelarea la un parc de dezmembrări auto este soluția cea mai bună. Ieși cu siguranță în avantaj, chiar și dacă ai încerca să faci achiziții de la cei care vând piese la mâna a doua. Poți spune că aici găsești tot ce vrei în materie de piese auto. Chiar și elemente pentru interior, cum ar fi bordure, scaune, volane, fețe de uși etc. Nu mai amintim și de piese importante, precum motoarele, anexele de motor și altele asemănătoare, care te pot scoate din multe încurcături, atunci când nu ai prea mulți bani la dispoziție.

 

Atenție la piesele care țin de siguranță!

 

Chiar dacă într-un parc de dezmembrări auto găsești orice piesă care ai nevoie, chiar și unele rare, care nu se mai fabrică, nu poți cumpăra chiar tot de aici. Piese care țin de siguranță, respectiv direcție și frână trebuie cumpărate doar noi, și cu garanție. În acest fel ești sigur că nu vei avea parte de ceva incidente neplăcute, care îți pot pune chiar și viața în pericol!

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie