piese sh oradea

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 9064

In Romania sunt inmatriculate de la an la an tot mai multe masini second hand a caror durata de functionare este de peste 10-15 ani. Pentru astfel de modele sunt disponibile si piese auto second hand de cea mai buna calitate. Piesele auto se pot achizitiona de la un centru de dezmembrari auto Oradea, acolo unde ai la dispozitie o gama larga de masini din peste 50 de marci auto. Toate piesele auto de la acest centru de dezmembrari auto Oradea sunt demontate si verificate de catre mecanici auto cu experienta. Toate masinile sunt verificate astfel incat sa fie alese cu grija doar piese auto ce pot fi repuse la vanzare.

 Piese auto din Dezmembrari     piese-dezmembrari.ro

Piesele auto de la dezmembrari sunt de cele mai multe ori o solutie optima si mult mai benefica pentru cei mai multi soferi. Centrul de dezmembrari auto Oradea pune la dispozitie piese second hand de calitate deoarece acestea sunt verificate cu atentie de mecanici calitfitati care sorteaza si testeaza fiecare piesa inainte de a fi pusa la vanzare. Toate piesele pe care le poti achizitiona de aici sunt pastrate in conditii optime si sunt intr-o stare perfecta de functionare. Intr-un centru de dezmembrari auto Oradea sunt aduse masini avariate sau care au fost radiate. Foarte multe piese urmeaza sa fie demontate si testate pentru a fi repuse la vanzare daca corespund standardelor si cerintelor clientilor.

 

Piesele auto din centrul de dezmembrari auto Oradea sunt sortate pe modele, ani de fabricatie si alte criterii ce permit clientilor sa gaseasca rapid produsele pe care si le doresc la preturi avantajoase si calitative. Toate piesele auto second hand sunt demontate de pe masini radiate si avariate. Acestea sunt verificate cu mare grija de mecanici profesionisti. De asemenea, sunt pastrate in conditii optime, ferite de intemperii, pe toata perioada depozitarii. Piesele scoase la vanzare sunt in stare optima de functionare si  numai bune sa repuna in functionare automobilul dumneavoastra.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie