Semne ale freonului scazut in masina

On: person Posted By: Dezmembrari Auto comment Comment: 0 Hit: 20

Dezmembrari auto Oradea. Compresor aer conditionat, carcasa filtru aer, debimetru aer.

Atunci cand nivelul de freon este scazut, sistemul de aer conditionat al masinii tale nu va putea mentine temperatura pe care ti-o doresti in masina.

Exista cateva semne care iti indica ca este cazul sa mai adaugi freon in sistemul de racire, iar gheata acumulata pe compresor este unul dintre acestea.

Ambreiajul presurizeaza freonul. Atunci cand acesta nu se aude, desi ai pornit AC-ul, inseamna ca freonul este sub un nivel normal.

Observi ca zonele din jurul compresorului sunt unsuroase? Acestea arata faptul ca se scurge freonul. Nu in ultimul rand, atunci cand remarci aer cald prin gurile de aerise, desi ai setat aerul conditionat la o temperatura scazuta, indica, de asemenea, ca nivelul de freon din masina este scazut.

O vizita la un service auto, imediat ce ai observat ceva in neregula cu sistemul tau de aer conditionat, te va ajuta sa rezolvi problema in timp util. 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie